Brädi juontaa Kouvolan Wiinijuhlat | Wiinijuhlat

Brädi juontaa Kouvolan Wiinijuhlat

Kouvolan Wiinijuhlien lavalle saadaan lahtelaisväriä: tapahtuman juontaa Kari ”Brädi” Härkönen!

Ensimmäiset Kouvolan Wiinijuhlat juontaa lahtelainen Kari ”Brädi” Härkönen! Mies tunnetaan paremmin omasta musiikkituotannostaan, mutta Wiinijuhlilla edessä on toisenlainen festarikokemus.

– Olen pari viime vuotta keskittynyt ihmettelemään isyyttä pienten poikieni myötä ja julkaisutahti on ollut hieman verkkainen. Se tiivistyy tänä vuonna ja artistiura on edelleen ykkösjuttu, mutta tänä kesänä on tilaa myös muille hommille, Brädi sanoo.

– Viihdyn mikki kädessä ja olen juontanut kaikenlaista urheilutapahtumista Lahden Teollisuusseuran juhliin. On tosi kiva tulla katselemaan festarikenttää myös tästä vinkkelistä!

Wiinijuhlat juhlitaan Kuusankosken Rantapuistossa 28.-29. kesäkuuta 2024. Lavalle nousee kahden päivän aikana yhdeksän kotimaista eturivin artistia: ABREU, Antti Ketonen, Bee, Dingo, Elastinen, Gasellit, Jannika B, Sexmane ja VIIVI.

Hyvä musiikki kohtaa tapahtumassa hyvän ruuan ja monipuolisen juomatarjonnan.

Tapahtuman lipunmyynti on käynyt kuumana julkaisusta lähtien. Wiinijuhlien perjantain ja kaksipäiväiset WIP- ja WIP & DINNER -pääsyliput on jo loppuunmyyty ja kaikkinensa tapahtumaan on myyty miltei 4000 lippua.

– Vastaanotto on ollut kerrassaan upea! Kiitos siitä kaikille lipunostaneille. Myös lauantain WIP-lippujen kanssa kannattaa jo pitää kiirettä, kiittelee Wiinijuhlien tapahtumapäällikkö Matti Lindholm.