FAQ | Wiinijuhlat

FAQ

Keräsimme tähän artikkeliin yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia Wiinijuhliin liittyen.

Mikä ihmeen Wiinijuhlat?

Wiinijuhlat on kaksipäiväinen musiikkifestivaali, jossa kotimainen musiikki kohtaa monipuolisen juomatarjonnan ja hyväntuuliset ihmiset komeissa maisemissa.

Tapahtuman järjestää Korian Klubi Oy.

Onko Wiinijuhlilla ikärajaa?

Kyllä on: Wiinijuhlat on suunnattu vain täysi-ikäisille ja tapahtuman ikäraja on K18. Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta.


Millainen tapahtuma-alue Wiinijuhlilla on?

Wiinijuhlat järjestetään Hotelli Sommelon takana viihtyisässä ja vihreässä Kuusankosken Rantapuistossa. Alue rakentuu Sommelon ja Kymijoen väliselle nurmialueelle. Alueella on useita myyntipisteitä ja muita palveluja.


Saako alueelta poistua ja tulla takaisin uudelleen?

Alueelta saa poistua ja palata takaisin ehjällä rannekkeella. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin ensimmäisen sisäänkäynnin yhteydessä.


Käykö Wiinijuhlilla käteinen?

Wiinijuhlilla ei käy käteinen, vaan ainoastaan korttimaksut. Lähimaksulla nopeutat palvelua!


Saako Wiinijuhlille tuoda omia eväitä?

Wiinijuhlille ei saa tuoda omia juomia, mutta enintään 0,5 litran tyhjät juomapullot sallitaan. Alueella on vesipiste ja myynnissä on myös monenlaisia alkoholittomia juomia.

Tapahtumaan voi tuoda pieniä omia eväitä, kuten karkkeja, keksejä, hedelmiä ja muuta pientä syötävää. Wiinijuhlilla on myös useita erilaisia ruokapisteitä.


Onko Wiinijuhlilla narikkaa?

Narikka sijaitsee Wiinijuhlien sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Narikkaan voi jättää talteen ylimääräiset vaatteet ja varusteet. Narikan hinta on viisi euroa per käynti.

Järjestäjä ei vastaa narikkaan jätetyistä vaatteista ja tavaroista. Järjestäjä ei myöskään ole vastuussa narikkalapun katoamisesta tai siitä aiheutuvista seurauksista.

Narikkaan jääneet yli 20 euron arvoiset tavarat viedään tapahtuman jälkeen Kouvolan pääpoliisiasemalle ja alle 20 euron arvoiset tavarat kierrätykseen.

Kouvolan pääpoliisiasema, Vuorikatu 1, 45100 Kouvola

puhelin:
0295 414 488

sähköposti:
loytotavara.kouvola (at) poliisi.fi

avoinna:
ma-pe 8-12 ja 13-16.15


Saako Wiinijuhlilla tupakoida?

Wiinijuhlilla saa tupakoida, mutta vain sille erikseen osoitetuilla alueilla. Lavan läheisyydessä tupakointi on turvallisuussyistä ja esiintyjien toiveiden mukaisesti ehdottomasti kielletty.

Miten voin hakea Wiinijuhlille töihin?

Hae mukaan tästä!


Saako Wiinijuhlilla valokuvata?

Valokuvaaminen omaan henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua ja toivottavaa! Järjestelmäkameran ja kaikenlaisten jalustojen tuominen tapahtuma-alueelle sen sijaan on kielletty.

Muistathan myös kunnioittaa muiden vieraiden yksityisyyttä. Järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää kuvaaminen joissain tilanteissa, kuten artistin pyynnöstä keikan aikana.

Wiinijuhlilla on myös omia valo- ja videokuvaajia, jotka kuvaavat materiaalia tapahtumaa järjestäjän myöhempää käyttöä varten.