Gasellit huipentaa Kouvolan Wiinijuhlat | Wiinijuhlat

Gasellit huipentaa Kouvolan Wiinijuhlat

Gasellien 15-vuotisjuhlakiertue rantautuu Kouvolan Wiinijuhlien lauantaihin.

Kouvolan Wiinijuhlien viimeinen esiintyjä on radiolistoilta ja bilehiteistään tunnettu Gasellit! Yhtye viettää tänä vuonna 15-vuotissyntymäpäiviään ja esiintyy muun muassa pian loppuunmyydyssä Helsingin jäähallissa – sekä Wiinijuhlilla!

– Gasellit on yhtä kuin bileet. He huipentavat Wiinijuhlien lauantain takuuvarmasti energisellä show’lla, Wiinijuhlien tapahtumapäällikkö Matti Lindholm sanoo.

Melodista suomiräppiä tekevä Gasellit on vuosien mittaan noussut muun muassa neljän platina-albumin ja kahden Emma-palkinnon myötä suursuosioon ja sen live-esiintymiset ovat tulleet tunnetuiksi todella energisinä juhlina.

Gasellien superhittejä ovat muun muassa ”Imus”, ”Mitä mä Malagas” ja ”Muistanks mä väärin?”, joista kaikilla on esimerkiksi Spotifyssä yli 10 miljoonaa soittokertaa.

Wiinijuhlien lauantain muut esiintyjät ovat Antti Ketonen, Jannika B, Sexmane ja VIIVI. Perjantaina lavalle nousevat ABREU, Bee, Dingo ja Elastinen.

Wiinijuhlien pääsyliput ovat myynnissä! Normaalit liput ovat myynnissä Early Bird -hinnoin 31.3.2024 asti tai niin kauan kuin lippuja riittää.

WIP-lippujen Early Bird -erät myytiin jo loppuun, mutta lippuja on vielä saatavilla normaalein hinnoin.

– Wiinijuhlien vastaanotto on ollut kerrassaan upea! Jo nyt – maaliskuussa – uskaltaa sanoa, että ainakin WIP-alue tullaan myymään loppuun, Lindholm iloitsee.

Pääsyliput

Perjantai Early Bird 39,9 euroa (norm. 59,9 euroa)
Lauantai Early Bird 49,9 euroa (norm. 59,9 euroa)
Viikonloppu Early Bird 79,9 euroa (norm. 99,9 euroa)

Perjantai WIP 99,9 euroa
Lauantai WIP 99,9 euroa
Viikonloppu WIP 179,9 euroa

Perjantai WIP & DINNER 149,9 euroa
Lauantai WIP & DINNER 149,9 euroa
Viikonloppu WIP & DINNER 259,9 euroa

WIP-lippuihin sisältyy oma sisäänpääsykuja, maksuton narikka, sisävessat sekä oma iso WIP-terassi lavan läheisyydessä. WIP & DINNER -lippuihin sisältyy lisäksi maittava illallisbuffet. Huomaathan, että WIP & DINNER -lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Normaalit ja WIP-pääsyliput voi maksaa ePassin ja SmartumPayn kulttuurieduilla kätevästi suoraan verkkokaupassa!