Sopimus- ja tilausehdot | Wiinijuhlat

Tilausehdot

Tarkastathan lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Mikäli ostamasi pääsylippu ei tule sähköpostiisi, tarkastathan ensin roskapostisi. Jos lippuja ei löydy, kirjaudu tunnuksillasi verkkokauppaamme ja löydät ostamasi liput omista tiedoistasi.

​​​​​​​Mikäli tilaisuuteen on myynnissä erityisryhmien alennuslippuja (esimerkiksi opiskelijat, eläkeläiset) on lipunhaltijan varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus lippujen tarkastuksen yhteydessä.

Pääsylippujen jälleenmyynti on kielletty. Järjestäjällä on oikeus ennen tapahtumaa perua myytyjä lippuja, jotka on hankittu petoksella tai ovat luvattomassa jälleenmyynnissä.

Pääsylippujen luovuttaminen toisen tuotteen tai palvelun, esimerkiksi arvonnan, yhteydessä on kielletty.

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluun ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Pääsylippu on tapahtumaan kokonaisuutena, ei vain tiettyä artistia varten. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti näin ollen yksittäisten artistien mahdolliset peruutukset eivät ole syy lippujen palauttamiselle tai muunlaiselle hyvitykselle.

Tapahtumien äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat hetkellisesti ylittyä. Suosittelemme kuulonsuojaimia.

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistua neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.